Reviews

Reviews

De volgende reviews werden geplaatst op klantenvertellen.nl.

Oordeel 10,0 / 10
She's terrific and awesome.... ! She's an excellent lawyer, who listens and responds to the client at any odd time. You are BEST
— Client uit Madurastraat 97 3 op 23-03-2019
Oordeel 10,0 / 10
The Kieft&Vankeulen did an outstanding work representing me. They are extremely professional and always available. They were able to listen to me even when I was confused, guided me through the auditions in a clear manner and brought a great support.
I was able to feel in good hands within seconds after Mr Kieft's first intervention to defend me. As for the conclusion of the case Mr Van Keulen showed the same bright elocution and listening skills as her partner. Although it was very clear what was at stake. I was able to walk in the court room feeling confident that I could hope for the best.
In the key moments my ability to remain clear, confident and positive was largely improved due to the presence of Mr Kieft and Mr Van Keulen and their interventions.
Finally their precise use of the law made it possible to get the best outcome possible for that case.
I would highly recommend hiring the firm Kieft&Vankeulen to anyone.
— Client uit Amsterdam op 06-12-2018
Oordeel 10,0 / 10
Ik ben goed geholpen door van kieft & keuken advocaten ik ben zeer tevreden over hen. Ze zijn der altijd voor hun cliënten.
— Client uit Amsterdam op 09-11-2018
Oordeel 10,0 / 10
Want een onschuldige was een moeilijke ervaring. Maar met de hulp van een advocaat Claartje van Keulen kon ik het gemakkelijk aan.
— Client uit Athens op 08-11-2018
Oordeel 10,0 / 10
Oor.. Oog.. Groot hart voor de cliënt.. Intelligente en charismatische uitstraling en houding!

Zelfs op zaterdag doorwerken uit liefde voor de cliënt..

Hee prettig enl proffesioneel advocaten duo Mr. Van Keulen en Mr. Kieft om door verdedigd te worden!
— Client uit Utrecht op 08-11-2018
Oordeel 10,0 / 10
Claartje is een hele lieve betrokken en behulpzame advocaat. Ze staat altijd voor je klaar, denkt altijd goed mee. Heeft veel voor je over, doet veel voor je. En doet het vanuit ‘r hart omdat ze het beste met haar cliënten voor heeft.
— Client uit Alkmaar op 01-11-2018
Oordeel 10,0 / 10
De mensen en alle medewerkers achter de naam Kieft & van Keulen staan voor een echt eerlijk, oprechtheid en is gewoon een topteam , gespecialiseerd in strafrecht en civiele rechtspraak , tevens staat ze niet alleen bij mij op 1, maar wat voor mij gewoon heel fijn is dat ze ook 1 op 1 met hun klanten omgaan en er ook voor de 100% voor je zijn , hoe druk ze het ook hebben. Het zijn gewoon top advocaten , ook voor oa OMG beleid alleen maar lof. Jullie zijn toppers dit uit eigen ervaring.
— Client uit Broek op Langedijk op 06-10-2018
Oordeel 10,0 / 10
Eigenlijk bij toeval voor een beklagcommissie zaak elkaar getroffen. Zelfs die deed Claartje super. Na detentie wat oude zaken naar boven gekomen en ondanks dat ik geen rijke boef ben zeg maar of een spannende zaak te bieden vecht ze als een pitbull voor me en is ze lief betrokken bij mijn vrouwtje die er eigenlijk meer onder lijdt dan ik dus betrokkenheid 10 PLUS. Hopelijk zal ik ze niet te vaak meer nodig hebben maar iedereen die ik ken zowel boef als geen boef beveel ik haar aan als ze ooit in de shit komen Oprecht meen ik dat ik niemand anders mijn vrijheid/leven toe vertrouw dan aan Mr Claartje van Keulen. Overigens heeft Mr Kieft mij ook eens verdedigd in verkeerszaak en zij idem dito gaan tot uiterste ondanks dat er niet veel eer te behalen is Kortom alle lof en bedankt
— Client uit Terneuzen op 18-09-2018
Oordeel 9,0 / 10
Ben door Claartje op een zeer prettige manier bijgestaan. Ze gaf goed advies en was helder in haar communicatie .
Achteraf gezien had ik het niet beter kunnen treffen.
En niet onbelangrijk ben vrijgesproken.
— Client uit Amsterdam op 18-09-2018
Oordeel 8,0 / 10
Geen opmerking
— Client uit Emmen op 10-12-2018